Kvernaland – akkurat passe stort

Kvernaland gir deg den gode følelsen av å være en del av et trygt og trivelig lokalsamfunn. Med Kiwi i underetasjen og Coop Extra tvers over gaten får du mer enn et godt utvalg i dagligvarer i nærheten, du får også kort vei til sosiale møtesteder der du kan slå av en prat om alt fra været til politikk.

Kvernaland Frisør holder til i et nydelig, hvitt trehus midt i hjertet av Kvernaland sentrum, et lite steinkast fra den gamle smien til Ole Gabriel Kvernaland.

Det gir alltid trygghet å ha et apotek i nærheten. Apotek 1 Kvernaland er et minutt unna Kvernalandtorg.

Øksnavadporten togstasjon ligger cirka fem minutters sykkeltur fra Kvernalandtorg, og derfra når du Sandnes, Stavanger og Bryne kjapt og komfortabelt.

Klar for en tur ut?

Kvernalandtorg ligger fint til for alle som liker en luftetur i nydelige omgivelser. Frøylandsvatnet ligger like nedenfor og har fine turveier i vannkanten. I Kalbergskogen finner du et mylder av skogsstier, og det er grusveier fra Frøyland og Orstad helt til Sandskallen, Stutafjell, Åslandsnuten, Ålgårdsbanen og Bogafjell.

Stemmen Park er like i nærheten. Turstier, brygge, sandstrand og aktivitetspark med lekeapparater, grillhytte, trimapparater, sandvolleyballbane og skaterampe gjør området til et spennende sted å tilbringe noen timer utendørs.

Bo nær både Bryne og Klepp

Det er cirka 10 minutters kjøretur til både Bryne og Klepp sentrum. Dermed får du Jærens to sentrum i behagelig kjøreavstand. Det er heller ikke mer enn cirka 20 minutter til Sandnes sentrum. I Kvernalandtorg kan du nyte det beste av både by og land.